10 % kedvezmény a következő vásárlásnál? Igen! De ne rohanjunk ennyire előre! Sokan kértétek tőlünk és mi megalkottuk a Humanity Tudástárat.

Itt, a Humanity Áruházzal karöltve megtaláltok minden olyan segítséget, amire szükségetek van, minden olyan kérdésre a választ, amit még fel sem tettetek.

Az oldal kozmetikum, krém, szappan, tisztítószer készítésével foglalkozó látogatóink segítségével is folyamatosan fejlődik. Szeretnénk ha még több bevált praktikát, receptek, ötletek, cikkek oszthatnánk meg az érdeklődőkkel.

kedvezmény
10 % kedvezmény a Humanity Áruházban

Ha elnyerte tetszésetek a Tudástár, de úgy érzitek, valami még hiányzik belőle; pl.: a Ti receptetek, akkor ne habozzatok, írjátok meg nekünk! Szeretnénk a Ti igényeitekhez alakítani az oldalt, hiszen nektek csináltuk!

10% kedvezmény:

Ha a véleményeiteken kívül recepttel is megajándékoztok minket, akkor mi sem leszünk szűkmarkúak! Egy 10%-os kuponkód üti a markotokat, amit a következő vásárlásotoknál be is válthattok!

A recept legyen a sajátotok, készítsetek a munkafolyamatról és az elkészült műről pár képet és írjátok le az elkészítés menetét.

A receptet ide küldjétek: info@humanityaruhaz.hu